Verkoopstyling

Een verkoopstylist ziet in een oogopslag de sterke punten van uw woning en hoe deze benadrukt kunnen worden.

Wat doet verkoopstyling ?

Uw huis is uw thuis, en dat is te zien.

Prettig voor uzelf, maar meestal niet voor potentiele kopers. Verreweg de meeste mensen kunnen niet door de persoonlijke inrichting van een ander heen kijken. Ze beoordelen een woning vooral op het interieur, als dat niet bevalt, zijn ze meestal ook niet gecharmeerd van het huis zelf. Een gemiste kans. Kijkers moeten zich kunnen voorstellen hoe het is om in uw huis te wonen. Dat is makkelijker in een overzichtelijke en neutraal ingerichte woning. Voor de optimale verkooppresentatie wordt gezorgd dat de ruimten goed in beeld komen, dat de woning zo neutraal mogelijk en gedepersonaliseerd is. Dat is overigens niet hetzelfde als kaal, ongezellig en kleurloos. Sterker nog: een verkoopklare woning is warm, uitnodigend en sfeervol waar een zo groot mogelijke doelgroep zich snel thuis voelt, zodat een potentiƫle koper er zichzelf in kan zien wonen.

verkoopstylingadvies

Ik adviseer, begeleid en ondersteun u

Een verkoopstylist ziet in een oogopslag de sterke punten van uw woning en hoe deze benadrukt kunnen worden. Ik adviseer, begeleid en ondersteun u, hoe u het beste uit uw woning kunt halen en ik kan u breed van dienst zijn.

U kunt bij mij terecht voor alleen een verkoopstylingadvies, maar ook voor de uitvoering daarvan. Van het wegwerken van achterstallig onderhoud, de restyling of inrichting van uw woning tot en met de presentatie op funda. Kortom alles wat nodig is om uw kansen op de woningmarkt zo gunstig mogelijk te maken. De kosten van een professionele vastgoedstyling worden altijd ruim terugverdiend; een verkoopklare woning die op de juiste manier op funda wordt gepresenteerd wordt sneller verkocht voor een betere prijs.

MEUBELHUUR

Inrichting voor modelwoningen en lege ruimten

Weinig mensen raken gecharmeerd van een leegstaand huis. Bent u al verhuisd, dan is meubelhuur de oplossing om uw leegstaande woning toch goed te presenteren. Leegstaande woningen zijn lastig te verkopen. Kijkers kunnen zich, zonder inrichting, moeilijk voorstellen wat de werkelijke grootte is van de ruimten. Niet-gemeubileerde ruimten lijken kleiner omdat de verhoudingen moeilijk in te schatten zijn, alle oneffenheden zijn goed zichtbaar en de pluspunten van een woning komen niet tot hun recht.

In dat geval kan uw woning worden ingericht met meubelen aangevuld met accessoires. Budget technisch kunt u desgewenst ook gebruik maken van kartonnen meubelen, welke vrijwel niet meer van echt te onderscheiden zijn, aangezien deze geheel gestoffeerd aangeleverd kunnen worden. Van woonkamer, slaapkamer tot een gehele keuken. Niet van echt te onderscheiden.
Meubelhuur of kartonnen meubelen zijn weliswaar een behoorlijke investering, maar wel eentje die loont en bovendien meestal een stuk voordeliger is dan een verlaging van de vraagprijs.

CONTACT

Neem gerust vrijblijvend contact op

Snel kan ik u op weg helpen met gedetailleerd advies en praktische oplossingen.
Klik voor de mogelijkheden op Flora Steenbeek vastgoed verkoop & interieurstyling, woningpresentatie & makelaardij.

NEEM CONTACT OP