Woningpresentatie

Woning
presentatie

De verkoop van een woning wordt steeds meer bepaald door marketing. Daarbij gaat het om zaken als presentatie, leefomgeving, onderscheid, lifestyle, beleving en emotie.

Digitale woningpresentatie

De eerste indruk op internet cruciaal

Dat trekt potentiële kopers over de streep om al dan niet tot bezichtiging over te gaan. Een optimale presentatie op funda is hierin van belang. Een professionele fotopresentatie is de beste uitnodiging voor een bezichtiging.

Deze fotopresentatie kan worden uitgebreid met digitale woningpromotie onder andere: 360’ fotografie, woning video, hoogte fotografie en video, Nen 2580 meting, professionele 2D/3D plattegronden. Daarbij kan de potentie van de woning worden gevisualiseerd door middel van een digitale restyling / art impressions.

Ik bezoek u thuis en adviseer u hoe uw woning en tuin aantrekkelijker worden voor de grotere doelgroep onder andere met: een re-styling met bestaande en of nieuwe meubelen en accessoires, een tijdelijke inrichting met gehuurd meubilair,eventueel een advies met hovenier, schilder en aannemingswerkzaamheden.

Nadat de woning verkoop klaar is gemaakt, 
wordt deze als NIEUW op Funda gepresenteerd en 
komt weer in het vizier van de huidige 
groep potentiële kopers.

Woningfotografie

Met professionele apparatuur en ruime ervaring wordt de woning optimaal in beeld gebracht. Hoge kwaliteit foto’s                                  

360º fotografie

Met hoge kwaliteit 360º fotografie wordt het gevoel gecreëerd alsof je er zelf staat. Dit geeft een zeer realistische indruk van de woning en zorgt voor ranking voordelen op funda.

Woningvideo / virtual reality

Kort maar krachtig, een informatieve en zeer opvallende presentatie van de woning door middel van een video met muziek of voice-over.

Hoogte fotografie en video

Hoogte fotografie met mast of drone fotografie zijn zeer geschikt om de woning en het landschap of fantastische wijze vast te leggen. Ook spectaculair zijn de video-opnames, die de potentiële kopers het gevoel geven alsof ze vliegen.

Matterport 360º 3D scan

De woningpresentatie tot in detail inzichtelijk. Een realistische weergave van de woning, zo realistisch dat het bijna als een ‘echte’ bezichtiging wordt ervaren! Doordat geïnteresseerde door de woning heen kan lopen, is zo de drempel voor het maken van een bezoek vele malen lager. Zo kan het voor de woningzoekende het laatste zetje geven om voor de woning te kiezen.

Nen 2580 inmeten

Om een realistische plattegrond te maken, is een bouwtekening of een nauwkeurige meting nodig. Heb je geen bouwtekening, laat ons dan jouw woning inmeten conform de Branchbrede Meetinstructie (BBMI).

2D en 3D plattegronden / Floorplanner

Als je een object zo goed mogelijk in beeld wilt brengen kan een Floorplanner plattegrond niet ontbreken. Floorplanner is een visueel aantrekkelijke plattegrond die zowel in 2D als in 3D bekeken kan worden. Met deze plattegrond geef je een goed overzicht van alle verdiepingen, indeling en afmetingen van de woning.
Wij kunnen de plattegronden naar wens inrichten met meubilair, voorzien van een tuin of opmaken in jouw huisstijl.

Digitale restyling / art impressions

Digitale restyling van de beste kwaliteit. Is het interieur van de te verkopen woning niet meer van deze tijd ?. Middels een digitale restyling wordt inzichtelijk gemaakt hoe de woning eruit kan zien na het renoveren en inrichten van ruimten. Je geeft een ruimte virtueel of in een brochure weer. De opgenomen of gewenste ruimte heeft een digitale restyling ondervonden, deze prachtige afbeelding laat duidelijk zien wat deze ruimte kan bieden. Vooral voor gedateerde woningen, de manier om deze aantrekkelijk aan te bieden aan potentiële kopers.

Brochures

Stijlvolle brochures van hoge kwaliteit geheel ontworpen in eigen huisstijl.

Meubelverhuur

Beleving speelt een grote rol in het presenteren van een woning. Een leegstaande woning lijkt vaak kleiner dan een gemeubileerde woning. Door meubelverhuur of kartonnen meubelen wordt een realistische indruk van afmetingen en mogelijkheden weergegeven.

Verkoop styling

Ruimtelijk, rustig, neutraal, harmonieus en actueel. De woning stylen zodat er direct een goede indruk wordt neergezet. Alles is mogelijk, van een checklist met tips tot een volledige inrichting van een leegstaande woning.

Inkoop van meubels en accessoires

Om uw woning optimaal te presenteren kan een aanvulling van nieuwe meubels en/of accessoires juist het verschil maken.

CONTACT

Neem gerust vrijblijvend contact op

Snel kan ik u op weg helpen met gedetailleerd advies en praktische oplossingen.
Klik voor de mogelijkheden op Flora Steenbeek vastgoed verkoop & interieurstyling, woningpresentatie & makelaardij.

NEEM CONTACT OP